У четвер, 23 травня, в Закарпатській області на автодорозі Рогатин – Мукачево перекинувся рейсовий автобус. В аварії постраждало безліч пасажирів. Про це повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА, передає Politeka.

В результаті аварії з рейсовим автобусом серйозно постраждали 4 пасажири і один з них помер.

"В четвер близько 14.30 в селі Лазещина Рахівського району на автодорозі Рогатин – Мукачево перекинувся рейсовий автобус Івано-Франківськ – Мукачево. На місце виїхала група рятувальників та екстреної медичної допомоги", - сказано в повідомленні.

Згідно попередньої інформації, померлому чоловікові був 41 рік. Ситуацію прокоментував виконуючий обов'язки голови ОДА Ярослав Галас.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Причина аварії поки не відома. Дорога тут суха, асфальтне покриття в хорошому стані", - зазначив він.

Місцеві правоохоронні органи зазначили, що в аварію потрапив автобус Еталон. Згідно з попередніми висновками експертів, у транспортного засобу відмовили гальма.

Так, водій намагався утримати автобус під час спуску, однак той перекинувся на швидкості на крутому повороті. На даний момент за фактом події ведеться розслідування.

Нагадаємо, під Києвом "проклятий поворот" спровокував півсотні ДТП.

Як повідомляв Знай. ua, водій трамвая навмисно протаранив маршрутку з людьми.

Також Знай. ua писав, що ДТП на Одещині забрав життя 70 людей.