Страшна ДТП сталась на Полтавщині – металевий відбійник проткнув наскрізь легковий автомобіль, в якому знаходилась жінка з двома дітьми.

За кермом авто перебувала мати двох доньок, одній з яких було 5 років, а другій виповнився рочок. На підйомі 30-річна жінка не впоралася з керуванням і вилетіла на узбіччя, наткнувшись на відбійник, який проткнув машину буквально наскрізь.

В результаті ДТП мати отримала травми - у неї численні рани на обличчі. За словами лікарів, вони неглибокі. А от дівчаток, схоже, охороняв невидимий ангел – у дітей жодної подряпини. Вони дивом не постраждали.

Кримінальної відповідальності за таке порушення правил не передбачено, але жінку можуть позбавити водійських прав.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, в Закарпатській області на автодорозі Рогатин – Мукачево перекинувся рейсовий автобус. В результаті ДТП один пасажир помер і багато постраждалих.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом "проклятий поворот" спровокував півсотні ДТП.

Також Знай.ua писав, водій трамвая навмисно протаранив маршрутку з людьми.