У повітряного судна відмовив двигун. Трагедія сталася в п'ятницю, 24 травня, на Філіппінах біля узбережжя острова Лусон. Там військовий літак North American OV-10 Bronco виконував тренувальний політ. Все йшло добре, поки штурмовик не почав заходити на посадку в аеропорт міста Кавите, пише видання Корреспондент.

Літак
Літак

У цей момент у літака Збройних сил Філіппін раптово відмовив двигун. На щастя, пілоти змогли катапультуватися. Вони опинилися у морі. Їх врятував випадково місцевий рибалка, який виявився поблизу місця авіакатастрофи.

У членів екіпажу незначні травми. В інциденті розбирається спеціально створена комісія. На місце прикрого інциденту викликали правоохоронців і надзвичайників, аби доправити авіасудно із води на сушу і дістати потерпілих, які на щастя, катапультувалися і вижили, відбувшись легким переляком.

Як повідомлялося раніше, пасажир літака влаштував істерику і бійку в салоні, в результаті чого лайнер мусив повернутися в аеропорт. Пригода сталася на повітряному судні, що слідував рейсом Москва-Сімферополь, повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У Нью-Йорку зіткнулися літаки
У Нью-Йорку зіткнулися літаки

Один з пасажирів, коли літак вже піднявся в повітря, почав дико істерити. Він волав, як душевнохворий, що пілоти за штурвалом сплять і всі помруть. У салоні почалася паніка. Бортпровідники спробували заспокоїти чоловіка, що розходився. Але той несамовито, за словами очевидців, почав голосно верещати, а потім почав бити одного з пасажирів телефоном по голові.

Далі з ним не церемонилися. Авиадебошира також доклали кулаками по голові, потім зв'язали.

Варто зазначити, що пілоти на всяк випадок вирішили повернутися в аеропорт вильоту. Там неврівноваженого хулігана вже чекали правоохоронці і карета "швидкої допомоги".

літак
літак

Нагадаємо, у жахливій авіакатастрофі загинули всі: літак з туристами впав у море, страшні подробиці.