У Києві чоловік напав на дитину в черзі на касі супермаркету. Неадекват схопив 9-річного хлопчика за шию й спробував завдати травм.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Києва.

Інцидент стався у суботу, 25 травня, в супермаркеті на проспекті Пала Тичини.

"До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у приміщенні супермаркету на проспекті Павла Тичини невідомий напав на дитину. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Працівники поліції поспілкувалися з очевидцями події та з'ясували, що чоловік напав на дитину. На відео з камер спостереження видно, що той спостерігав за хлопцем, стоячи позаду нього. Мати хлопчика встигла відреагувати та накинулася на незнайомця. Після цього він відпустив дитину.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Неадекватная мразина пыталась свернуть ребёнку шею в супермаркете на Тычины (Березняки). Просто так. Видео: Рутковский В.

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 24 mei 2019

Охоронці магазину викликали поліцію та затримали правопорушника до їх приїзду. Слідчо-оперативна група зафіксувала факт нападу. Правоохоронці також встановили, що нападник перебував у стані алкогольного сп'яніння. Концентрація алкоголю у крові чоловіка дорівнювала 3,09 проміле.

поліція
поліція

Пізніше вдалося встановити особу нападника. Ним виявився 42-річний житель Києва, який раніше не був помічений у правопорушення. Йому було обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Зокрема, він буде зобов'язаний з'являтися на допити та не покидати територію країни під час слідства.

В поліції відкрили кримінальну справу за частиною 1 статті 296 КК України (хуліганство). Спроба задушити дитину на касі в супермаркеті може обернутися для нападника п'ятьма роками тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, київський маніяк намагався вбити хлопчика на очах у відвідувачів супермаркету: "Вчепився мертвою хваткою".

Як повідомляв Знай.uа, у Запорізькій області виявили "підпільний" медичний центр для нарко- та алкозалежних. Він працював без жодних ліцензій та незаконно утримував людей у приміщеннях, в яких правоохоронці знайшли гранати.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові мати закрила дитину на балконі з іграшками: пролетів 6 поверхів, не встигли зловити.