Страшна історія сталася в Черкаській області. Троє підлітків катували людей похилого подружжя протягом двох годин.

Безпорадних старих людей катували, били і навіть виривали їм зуби. При цьому невідомі пробралися до пенсіонерів в будинок вночі, коли ті спали.

Зловмисники прив'язали подружжя до ліжка, а самі почали нишпорити по хаті. При цьому грабіжникам були потрібні не тільки гроші. Підлітки більше двох годин катували людей похилого віку.

"По голові вдарили три рази, а потім прив'язали руки до ліжка. Потім відкрили мені рот, встромили якусь ганчірку, зав'язали тісно-тісно. Зуби вирвали у роті", - розповів постраждалий.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Пенсіонерів змогли врятувати родичі, які вчасно увійшли в будинок і викликали поліцію.

З'ясувалося, що злочинцями виявилися односельці постраждалих. Наймолодшому із злочинців було всього 13 років, а іншому – 16. Існує версія, що підлітками керував дорослий чоловік, який вже мав досвід у таких справах і не раз сидів.

Правоохоронні органи внесли відомості за фактом злочину в ЄРДР за статтею 187 ч. 3 Кримінального кодексу України.

У разі, якщо вина підозрюваних буде доведена, їм загрожує від 7 до 13 років тюремного ув'язнення.

Раніше повідомлялося, що банди подростков у Києві продовжують бити людей. Останній випадок мав місце 9 травня біля ТРЦ "Гулівер". У мережі з'явилося відео, як група підлітків нападає на хлопця, валить його на землю і з розмаху б'є ногами.

Нагадаємо, в Італії відомого українського актора напали з ножем.

Як повідомляв Знай. ua, малолітки на чолі з матір'ю-алкоголічкою тримають у страху район.

Також Знай. ua писав, що неадекватна банда підлітків тримає киян в страху, поліція безсила.