Смерть відомого російського репера Децла (Кирила Толмацького) змусила тисячі артистів та фанатів згадати про того, хто здавалося б відійшов у минуле давно.

Трагедія нарешті помирила батька із сином, як би це не звучало, але Олександр Толмацький усвідомив свою помилку, тільки коли його не стало. Та Децл був не один, хто пішов занадто у рано (у 35 років). Згадаємо й інших зірок, котрі померли молодими, та почнемо все ж із Тлумацького.

Децл

Децл
Децл

У Москві, в ритуальному залі ЦКБ рідні та шанувальники прощщалися з Децлом, який раптово помер у віці 35 років після концерту в Іжевську.

Децл
Децл

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Причина смерті музиканта залишається нез'ясованою. У нього зупинилося серце - але чому? Швидка приїхала дуже швидко, але реанімація не допомогла ... На прощанні з репером зустрілися його батько і мати. Кирило розірвав відносини з батьком Олександром через його розлучення зі своєю мамою Іриною. Вони не спілкувалися довгі роки. 6 лютого він вперше зустрівся і з онуком, 14-річним Тоні.

Ті, що прийшли попрощатися з Децлом, обговорювали можливі причини його відходу з життя. Один з прихильників репера сказав, що, за чутками, у Кирила була миготлива аритмія, але до лікарів він не звертався. За словами матері, Децл їв абияк - весь час на ходу, дуже сильно втомлювався від концертних переїздів і перельотів. Проводили навіть експертизу на наявність наркотичних речовин, але нічого не знайшли.

Дивіться: прощання із Децлом

Avicii

Avicii
Avicii

За ним досі сумують фанати по всьому світу. Avicii помер у 28 і причину так і не назвали, хоча кілька років тому він перестає виступати через проблеми зі здоров'ям.

Avicii, він же Тім Берглінг, страждав від гострого панкреатиту. Хвороба загострилася через надмірне вживання алкоголю.

Avicii
Avicii

Через проблеми зі здоров'ям у 2016 році музикант відмовився від виступів. Одного разу Avicii сказав в інтерв'ю:

"Пияцтво стало для мене буденною справою, але одночасно робити турне й пити неможливо, тому що просто зламаєшся". Зірка електронної танцювальної музики заробляв під час турне 250 тисяч доларів за ніч.

Avicii
Avicii

Ріта Ора: "В мене немає слів. Я пам'ятаю, як здорово було записувати разом Lonely Together, і здається, ніби ми вчора з ним говорили. Співчуття родині Avicii, його друзям та фанатам, які його підтримували. Нехай земля йому буде пухом. Занадто рано пішов. Я спустошена. Моє серце розбито".

Мадонна: "Так сумно ....... Так трагічно. До побачення, дорогий, милий Тіме. Пішов занадто рано"

26 квітня ЗМІ дізналися про прощальну записку діджея і заявили, що причиною смерті Avicii міг стати суїцид.

"Коли він перестав гастролювати, він хотів знайти душевну рівновагу, щоб бути щасливим і займатися тим, що він любить найбільше, – музикою. Він дійсно боровся з думками про сенс, життя, щастя. Він більше не міг продовжувати", – розповіли представники родини Берглінга.

Дивіться: Avicii - Wake Me Up (Official Video)

Честер Беннінгтон

Честер Беннінгтон (Linkin Park)
Честер Беннінгтон (Linkin Park)

Через півроку після трагічних подій особняк фронтмена групи Linkin Park Честера Беннінгтона в престижному районі Палос Вердес Естейтс сім'я музиканта вирішила здати в оренду.

За місячне проживання в будинку площею близько 4000 квадратних метрів з п'ятьма спальнями, вітальнями, величезною терасою і басейном ріелтори просять 8,8 мільйона доларів.

Соліст американського гурту Linkin Park Честер Беннінгтон помер у 41, його знайшли у його будинку під Лос-Анджелесом.

Честер Беннінгтон (Linkin Park)
Честер Беннінгтон (Linkin Park)

Коронер округу Лос-Анджелес повідомив, що Беннінгтон, за всіма ознаками, повісився. Співак був близьким другом вокаліста Soundgarden Криса Корнелла, який у травні вкоротив собі віку. Утворений у 1996 році, гурт Linkin Park продав понад 70 млн альбомів у світі, завоювавши дві премії "Греммі".

Честер Беннінгтон (Linkin Park)
Честер Беннінгтон (Linkin Park)

Він був двічі одружений, у нього залишилося шестеро дітей. у Беннінгтона довгі роки були проблеми з алкоголем і наркотиками. В одному з інтерв'ю він заявляв, що "подумував про самогубство через те, що в дитинстві зазнав сексуального насильства".

Дивіться: In The End (Official Video) - Linkin Park

Кортні Лав

Кортні Лав (дружина Курта Кобейна, Nirvana)
Кортні Лав (дружина Курта Кобейна, Nirvana)

Вдова легендарного фронтмена гурту Nirvana Курта Кобейна Кортні Лав, на жаль, теж не може похвалитися здоровим способом життя. В 90-х вона підсіла на героїн, вживала його навіть коли носила під серцем дитину. Тоді її позбавили материнських прав, а доньку виховувала сестра.

Кортні Лав (дружина Курта Кобейна, Nirvana)
Кортні Лав (дружина Курта Кобейна, Nirvana)

У 2004 році Лав намагалася укоротити собі віку і була відправлена в клініку на реабілітацію. У 2006 році після декількох публічних виступів в стані алкогольного сп'яніння, її знову відправили на 6 місяців в реабілітаційний центр.

Кортні Лав (дружина Курта Кобейна, Nirvana)
Кортні Лав (дружина Курта Кобейна, Nirvana)

"Я почала співати, працюючи стриптизеркою. Через шість місяців я заробила свій перший мільйон, що дало мені можливість до кінця життя не роздягатися за пару баксів. Після цього я зустріла Курта, ми обидва співали і вживали купу наркотиків".

Дивіться: Курт Кобейн та Кортні Лав

Браян Джонс

Браян Джонс (The Rolling Stones)
Браян Джонс (The Rolling Stones)

Один із засновників культового гурту The Rolling Stones, в якому він грав на струнних, клавішних, духових та інших інструментах. Спочатку був його безумовним лідером, проте ближче до середини 1960-х років ситуація змінилася.

Браян Джонс (The Rolling Stones)
Браян Джонс (The Rolling Stones)

Браян почав відчувати нерозуміння з боку колег та відчуження. Близько опівночі, 3 липня 1969 року, Браян Джонс був виявлений на дні басейну у своєму маєтку в Хартфілд. У висновку експертизи значиться "Смерть з необережності", також при розтині тіла з’ясувалося, що серце і печінка загиблого були деформовані в результаті зловживання алкоголем і наркотиками.

Браян Джонс (The Rolling Stones)
Браян Джонс (The Rolling Stones)

Виникла версія самогубства, яку легко припустити, враховуючи психологічний стан музиканта в останні дні життя.

Дивіться: The Rolling Stones - Anybody Seen My Baby

Емі Вайнхауз

Емі Вайнхауз
Емі Вайнхауз

Емі – двічі лауреат премії Ivor Novello. Окрім визнання її творчості, Емі завоювала звання "Дівчина-скандал" та "Кокаїнова принцеса", вона дозволяла собі з’явитися на власному концерті у нетверезому стані.

Емі Вайнхауз
Емі Вайнхауз

"Напиватися цілими днями набагато важче, ніж просто колотися героїном. Алкоголь – це справжня отрута. У якийсь момент я занадто загрузла в алкоголі, адже з ним все виглядає краще. Дивишся телевізор – келих вина, готуєш вечерю – келих шампанського", – казала Еммі.

Емі Вайнхауз
Емі Вайнхауз

23 липня 2011 року її знайшли мертвою у власній квартирі. Причину смерті встановити не вдавалося аж до кінця жовтня. Через деякий час батько Емі припустив, що причиною її смерті може бути серцевий напад, спровокований вживанням алкоголю.

Дивіться: Amy Winehouse - Back To Black

Дивіться: кого ми втратили у 2019 році?

Нагадаємо, 35-річний репер Децл загинув після корпоративу в клубі. Як повідомляв "Знай.ua", Децла провели в останню путь. Також "Знай.ua" писав, за фактом смерті російського реп-виконавця Кирила Толмацького, який виступав під псевдонімом Децл, з'явилися попередні результати експертизи.