У травні 2017 року спадкоємець британського престолу, брат Вільяма Уельського, син Принцеси Діани принц Гаррі одружився на американській актрисі і фотомоделі - Меган Маркл.

А от в середині жовтня пара повідомила про поповнення в родині тим самим зірвавши весілля принцеси Євгенії Йоркської .

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

За традицією членам королівської сім'ї не годиться говорити про стать дитини до її народження, але дещо відомо напевно, це те, що пологи повинні пройти вже в кінці квітня цього року.

Але одну річ майбутні батьки вирішили точно : вони не стануть виховувати дитину поруч із спадкоємцями Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

Герцог і герцогниня Сассекские переїдуть в маєток Фрогмор-хаус щоб відгородити дитину від настирливих камер і папарацці.

" Я буду робити все що в моїх силах, щоб як можна менше "світити" спадкоємця перед об'єктивами журналістів ", - заявив Гаррі.

Звичайно ж, борг перед королевою Елизваттой II наслідник престолу повинен буде виконати.Як і будь-яка любляча бабуся, Елизавета буде опікуватися своїм онуком чи онукою.

Йому або їй необхідно буде представляти монархію в зарубіжних поїздках, а також з'являтися на офіційних і сімейних заходах.

Але так само королева дала дозвіл майбутній дитині Маркл займатися професійною діяльністю. Але така вільність всеодно що палиця з двома кінцями : це дає більше свободи дій, але зменшує шанси стати спадкоємцем престолу після Єлизавети.

Що ж очікувати майбутній дитині королівської сім'ї? Його мати вже встигла нажити собі ворогів серед коронованої еліти, більш того встигнути поскандалити з принцесою Кейт Міддлтон. Залишається тільки стежити за перебігом подій.

Нагадаємо, "Знай.ua" писав про те як герцогиня Сассекська і принцеса Кейт Міддлтон не поділили сукню. Фото нарядів присутні.

Також "Знай.ua" інформував про те, як Меган Маркл змусила принца Гаррі знятися в фильмі. Продовження стрічки вийде вже цієї весни.

Раніше "Знай.ua" сповіщав про жахливі сварки королівської сім'ї. Дізнайтеся все і навіть більше.