Котісаари знаходиться у Фінляндії. Крихітна ділянка суші вражає красою в будь-який сезон! Вона розмістився на річці Кемійокі в Рованіємі і її чарівність просто заворожує.

Це острів восени. Тиша, спокій і самота. При цьому буйство фарб!

А це зима. Лід, мороз, скутість, але сувора краса.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Весна. Пробудження і невелика сірість. Мило і затишно.

Літній пейзаж! Дзеркальне покривало води, сонце і зелень.

Нагадаємо, Італія – неймовірна країна з безліччю пам'яток, традицій, пейзажів і колоритних місць. Щоб добре познайомитися з нею і відчути її сповна, необхідно відвідати 5 кращих міст. До них відносяться:

Рим

Як столиця Італії, Рим зберіг певний рівень популярності для мандрівників. Він може похвалитися Ватиканом і безліччю інших великих туристичних місць (не будемо згадувати про величну Колізеї).

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Амстердам – атмосферне місто, що приваблює туристів з усього світу. В центрі міста знаходиться річка Амстел. Завдяки безлічі спланованих каналів місто отримав звання Північної Венеції.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що подорожі з другою половинкою покращують відносини і роблять їх більш різноманітними. У подорожі ви менше сперечаєтесь, думаєте про побутові проблеми і влаштовуєте драми. Все це тому, що ви захоплені новим місцем, його особливостями, пам'ятками та культурою.