З появою дронів наше життя відчутно змінилася не тільки в хорошу сторону. Революційний винахід не раз потрапляв до рук зловмисників. Наслідки були різними.

Доставка наркотиків у в'язницю Огайо

Прятелі одного з ув'язнених замість того, щоб доставити наркотики у в'язницю "стандартним" способом, вирішили використати дрон. До нього вони прикріпили 7 грамів героїну, 57 грамів марихуани та 142 грами тютюну, і відправили його в політ над стінами виправної установи в Менсфілді, Огайо.

За допомогою перцевого балончика співробітникам в'язниці вдалося врятувати ситуацію. Їм довелося провести обшук серед 200 ув'язнених, щоб знайти наркотики, а дев'ять ув'язнених, які брали активну участь у бійці, були поміщені в одиночні камери.

Пограбування

У червні 2018 над селом Кембріджшир (Cambridgeshire) чотири дні поспіль висів дрон. Через якийсь час на один з будинків поселення здійснили наліт. Це народило підозри, що безпілотник використовували для того, щоб стежити за будинками, які представляли інтерес для грабіжників. Злодії знали, куди вони йдуть і навіщо. Злочинці проникли через вікно ванної і обшукали будинок. Поліції так і не вдалося зв'язати даний злочин з безпілотником, який було помічено раніше.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Фото жінки, яка загоряє, виявилося на білборді

У 2014 році 50-річна Менді Лінгард (Mandy Lingard) з Австралії була глибоко ображена, виявивши, що її фотографія була поміщена на рекламний щит без її згоди. Зазвичай така ситуація призводить лише до порушення дрібного позову. Тим не менш, жінку сфотографували, коли вона приймала сонячні ванни, а з одягу на ній були тільки стрінги, в результаті чого вся сім'я була збентежена.

Фотографію зробив дрон одного з агентів з нерухомості. Він завантажив фотографію в інтернет, надрукував її в журналі, присвяченому нерухомості і повісив на величезний рекламний щит.

Нагадаємо, дрон врізався в літак на швидкості 383 км/год.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Україні "пілотам" дронів зв'язали руки.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що дитяча іграшка ледь не поховала сотню осіб.