1. Побачення - завжди трохи нервова подія для обох

Насправді, поведінка радянських закоханих і поведінка сучасної молоді мало чим відрізняється. Вони так само хвилювалися, так само червоніли і у них так само тремтіли коліна, як і наші. Звичайно, були і деякі відмінності. Наприклад, небажано було ходити за ручки, а тим більше цілуватися у всіх на виду. Таке "витворяти" дозволялося тільки одруженим.

2. Сьогодні не у всіх пар є історія з місцем зустрічі

Якщо сьогодні більшість парочок призначають побачення в різноманітних кафешках, то раніше місцем зустрічі були пам'ятники. В деяких містах існували навіть спеціальні місця для коханих, про які знали всі.

3. Як одягалися?

Старалися вбиратися у все найкраще. Часто позичали одяг у мами чи подруги. Виглядати вульгарно не дозволялося, та й туфлі на високих підборах намагалися не носити. Деякі дівчата могли обдурити батьків: переодягалися в під'їзді у той одяг, який хотіли насправді надіти.

4. Куди ходили?

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Найпопулярнішим місцем були танці (аналог сучасних дискотек). Вони були не кожен день, та і танцювати виходило не у всіх. Тим, кому все-таки вдавалося запросити дівчину на танці, дуже щастило, адже без тіні збентеження можна було помацати супутницю за талію.

5. Обнімалися і цілувалися закохані у всі часи, робили це правда скромніше

6. Найбільш вдалим місцем вважався похід в кіно

Атмосфера все-таки сприяла зближенню. Та й на вулиці цілуватися пристойні дівчата не погоджувалися, а ось на останньому ряду можна було спробувати удачу.

Нагадаємо, 12 інтимних заповідей для всіх пролетарів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, як з'явилися перші контрацептиви.

Також портал "Знай.uа" повідомляв якою була каральна психіатрія в СРСР.