Альберт Ейнштейн одна з найбільш знаменитих і цікавих особистостей, про яку історики сперечаються досі.

Так не багатьом відомо, що юного Альберта вчителі називали повільним і лінивим, а мати навіть підозрювала вроджену неповноцінність і потворність, все через те, що у нього була велика голова. Однак, як відомо, час усе розставив по своїх місцях. І це чудовий доказ того, що оцінки і школа не сильно впливають на інтелект. Важливі прагнення до знань самої людини.

Але також багатьом відомий той факт, що геніальні люди часто мають свої дивацтва і забавні звички. Альберт Ейнштейн не виняток.

Так в мережі є багато фотографій, на яких зображений Ейнштейн у досить незвичайному взутті — жіночих сандалях.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Фотографії Альберта Ейнштейна на пляжі дивують багатьох шанувальників. І вже доведено, що ні про який фотошоп на знімках не може бути й мови — і ноги, і сандалі дійсно належали йому. До того ж, крім цього, є інші фотографії в схожому взутті. Але в чому причина такого вибору вченого?

Пояснити все можна досить просто. Вся справа в тому, що коли Альберт Ейнштейн зайшов в невеликий магазинчик в Лонг Айленді, щоб купити собі взуття, то побачив лише одні сандалі його розміру, і вони виявилися жіночими. І, природно, вченого це не зупинило.

Тим більше, ціна у них була більш, ніж прийнятна — всього за 1 долар і 35 центів. В тому ж магазині він подружився з продавцем і, за сумісництвом, власником магазину (поруч з Ейнштейном на фото вище). Після цього він ще неодноразово купував у нього взуття, причому багато пар також були жіночими.

До всього іншого, Ейнштейн практично не носив шкарпетки, оскільки ненавидів цей предмет гардероба за те, що він швидко рвалися. Навіть під туфлями і черевиками у вченого не завжди були шкарпетки.

Нагадаємо, мешканка американського Чикаго повідомила про наявність у неї листа з подякою, яке відомий вчений і лауреат Нобелівської премії з фізики Альберт Ейнштейн (Albert Einstein) колись відправив її батьку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ейнштейна викрили в "шокуючій" ксенофобії по відношенню до жителів Азії, особливо китайців.

Також "Знай.uа" писав, неймовірні факти про відомих людей.