Існує безліч історичних хронік XIX століття, в яких часто повідомляють про знахідки, в різних куточках земної кулі, останків людей аномально високого зросту. Офіційна наука, з цього приводу, або мовчить, або люто спростовує.

На днях більшість ЗМІ повідомили, про нову знахідку археологів – гігантських останків людини. За існуючими даними, вони досягали у висоту 8 метрів, довжина тільки одних стоп була 120 сантиметрів.

Конспірологи вважають, що офіційна наука тепер спробує ретельно приховати будь-які подробиці події, щоб теорію виникнення людей на Землі ніхто не спробував переосмислити.

І, можливо, деталі знахідки спробують замовчати, щоб приховати якомога більше подробиць про подію.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як відомо, світова наука зафіксувала кілька правдивих фактів про те, що останки стародавніх велетнів просто знищувалися. До прикладу, в минулому столітті були повністю знищені останки велетнів у Смітсонівському інституті.

Експерти відзначають, що подібним чином прихильники традиційної теорії еволюції людства захищають свої основні догми.

Не виключено, що результати досліджень еквадорських останків також спробують приховати. Більш того, їх можуть просто знищити, якщо виявлять факти, що йдуть врозріз з офіційною наукою.

Однак, у більшості скептиків виникає питання, яке ставить під сумнів всю викладену інформацію. Адже жодне джерело не повідомляє імена дослідників, місце розкопок. Та й справжніх знімків з людиною-велетнем також вдень з вогнем не знайдеш.

Варто відзначити, ці, можливо, неправдиві звіти не повинні відволікати від фактичного відкриття гігантських останків, знайдених в еквадорських і перуанських лісах. Ці знахідки підтверджують стародавні легенди про міфічну расу гігантів.

Цим міфам є реальні підтвердження. Найвищою людиною в історії був Роберт Першинг Уодлоу. Він народився в Альтоні, штат Іллінойс, США, в 1918 році, його зріст становив 2,72 м. Він виріс таким великим через гіперплазію гіпофізу.

Нагадаємо, коли перші європейці побачили Айну то були шоковані, що чоловіки, що жінки помітно виділялися на тлі монголоїдних корейців, японців та інших народів Далекого Сходу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчені Бингемтонського університету в США пояснили, як аборигенам острову Пасхи вдалося встановити на голові статуй моаї кам'яні капелюхи вага яких становить мйже 12 тонн.

Також "Знай.uа" писав, у Мексиці під пірамідою Місяця, яка знаходиться в місті Теотіуакан виявили секретний тунель, побудований ще до приходу ацтеків.