Секс з грецькою повією через 20 років перетворив найбільш легендарного мафіозі Аль Капоне на розумово неповноцінну людину. Про це передає WAS.

КАПОНЕ ПРОТИ ФБР

У 30 років Альфонс Капоне був найвідомішим та найжорстокішим гангстером у США, річний дохід якого становив близько 150 мільйонів сучасних доларів. Багаторазові арешти за контрабанду алкоголю, звідництво, азартні ігри ніколи не приводили італійця в суд.

Лише в 1929 році новому керівнику Федерального бюро розслідувань вдалося посадити Капоне на 10 місяців. Правда, у в'язниці він примудрявся вирішувати питання по телефону і приймати гостей. Після виходу він повернувся до своєї старої діяльності, але копи не вгамовувалися. У 1931-му гангстерові інкримінували несплату податків і посадили на 11 років.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

КАПОНЕ ПРОТИ ТРЕПОНЕМИ

Аль Капоне підхопив сифіліс у 18 років від повії-гречанки. Хвороба ніяк себе не виявляла і Капоне забув про неї. Лише потім з'ясувалося, що інфекція передалася його єдиному синові - Сонні. Той частково оглух.

Під час другого терміну Капоне намагався віддалено керувати імперією, але його перевели на острів Алькатрас. Там гангстер поводив себе зразково, але в тюремній ієрархії швидко опустився до прибиральника. Одного разу мафіозі отримав ножицями в спину, і потрапив в медпункт. Там виявилося, що в нього сифіліс і гонорея в запущеній формі.

Хвороба прогресувала, і з часом Капоне ставало все гірше. До втрати пам'яті додалися судоми, галюцинації, порушення мови, координації рухів, частковий параліч. Гангстер відсидів лише 2/3 строку. Коли його випустили на свободу, він ледь говорив і пересувався.

ДЕГРАДАЦІЯ ДО 12-РІЧНОЇ ДИТИНИ

У 1940-х з'явився пеніцилін і Капоне отримав препарат одним з перших. Правда, йому вже нічого не могло допомогти: хвороба призвела до недоумства.

Капоне постійно носив піжаму і не залишав будинок. Спочатку до нього приходили старі приятелі, але потім він почав говорити занадто багато дивацтв: приміром, почав розмовляти з убитими ним людьми. На схилі життя мафіозі любив ловити метеликів біля будинку або рибу в порожньому басейні. У 48 років Альфонс помер від інсульту і пневмонії.

Нагадаємо, вчені змогли визначити сліди давніх народів в сучасних ДНК.

Раніше Знай.ua повідомляв, українські археологи наткнулися на унікальні середньовічні монети.

Також Знай.ua писав, вчені пояснили призначення загадкових статуй на острові Пасхи.