Європейці століттями передавали один одному історії про сексуальні збочення султанів. У чомусь вони мали рацію, адже надійні свідчення інтимного життя правителів збереглися в архівах Османської імперії. Передає WAS.

ЯК КРУТИТИ ЧОЛОВІКОМ

Перша пара з Османської імперії, яку ви пригадайте - це, швидше за все, Роксолана-Хюррем і Сулейман I. У віршах султан називав українку "моє життя, мій колосок, моє буття", "мій цитрус і гранат, мій апельсин, моя свічка".

Хюррем, у свою чергу, писала султанові проникливі вірші, адже він часто перебував у військових походах. Розповідала, як туга за Сулейману спалює душу і роз'їдає серце, поранивши тисячократним сумом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сповнені смутку листи вірогідною матері Сулеймана до його батька Селіма I Грізного. Вона вже не сподівалася побачити чоловіка вдома, адже той практично весь час проводив у походах, де розважався з хлопцями.

Дочка Селіма, Фатьма-султан, як не дивно, спіткала така ж доля. Її чоловік Мустафа-паша влаштовував справжні гомосексуальні оргії. Фатьма писала батькові: "З тих пір, як я живу тут, нема у мене ні години щастя, не одягла я ні одну з своїх святкових одягів. Я воскресла з мертвих, як вдова".

Зрештою, Мустафа-паша позбувся дружини, посади і життя. Розчарувавшись в чоловіках, Фатіма вийшла заміж за євнуха.

ЧОМУ СУЛТАН СТАВ РАБОМ

Абдул-Хамід став султаном у 1774 році, коли йому було вже 49. Він відчайдушно намагався надолужити згаяний без гарему час і завів неймовірну кількість наложниць. Найбажанішою з них була Рухшах. Абдул-Хамід писав їй дуже інтимні листи: "Моя кохана, будь ласка, вознагради мене сьогодні ввечері своїм прекрасним тілом. Я пожертвую собою заради тебе. Я насилу стримувався минулої ночі, тому, кохана, не муч мене сьогодні. У мене немає більше терпіння! Дозволь поцілувати твою ногу".

Рухшах маніпулювала султаном, у якого, очевидно, були мазохістські нахили. Він писав: "Моя Рухшах, нехай твій Абдул-Хамід стане твоїм рабом".

Нагадаємо, археологи знайшли найпохмуріше місце на землі.

Ранее Знай.ua повідомляв, археологи показали, що носив давній українець в гаманці.

Також Знай.ua писав, генеральне прибирання у хімічній лабораторії завершилася сенсаційною знахідкою.