Федеральне бюро розслідувань (ФБР) розсекретило документи про втечу ГІтлера в Південну Америку в 1945, а саме - Аргентину.

Адольф Гітлер

З розсекречених документів випливає, що ФБР деякий час опрацьовувало версію про те, що Адольф Гітлер зовсім не покінчив з собою 30 квітня 1945 року, а втік зі своїми наближеними після падіння Берліна в 1945 році.

За попередньою інформацією, вказаною в документах, фюрер нібито міг скоїти втечу через п'ять місяців після дати його передбачуваного самогубства. А в Аргентині шість високопоставлених чиновників нібито дали притулок Гітлеру — ранчо в південній частині Анд.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також у документі згадуються 50 наближених нацистського лідера і членів їх сімей, які нібито втекли разом з ним. Передбачається, що під час втечі Гітлер був виснажений і хворий.

Однак директор, що очолював ФБР у ті дні, Едгар Гувер вважав, що дані по Гітлеру «неповні» та продовжувати пошук Гітлера на підставі цієї інформації неможливо.

Едгар Гувер

Перший доповідь датується 21 вересня 1945 року.

Згідно з офіційною версією, 30 квітня 1945 року під час бомбардування Берліна радянською авіацією Адольф Гітлер покінчив життя самогубством разом зі своєю коханкою Євою Браун бункері.

Адольф Гітлер та Єва Браун

Екс-фюрер міг прийняти отруту або вистрілити в себе або бути вбитим кимось третім достовірно невідомо. З доказів свідчення, результати впізнань медичних експертиз, а також просочений кров'ю диван фюрера. Через 30 років після закінчення війни в Німеччині була опублікована фотографія невідомого походження, на якій нібито був зображений Гітлер мертвий.

Нагадаємо, стала відома справжня причина смерті Сталіна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ЦРУ розсекретила таємні документи, які проливають світло на багато моментів особистого життя одіозного диктатора Адольфа Гітлера.

Також "Знай.uа" писав, як фюрер боровся з венеричними хворобами.