Кілька років тому в Перу виявили останки живої істоти дивної і незвичайної форми. Вона нагадує людську, але значно відрізняється від неї. Вчені використовували комп'ютерне моделювання та відтворили вигляд прибульця за знайденим древнім черепом. Він зовсім не такий, як сучасні люди.

Вигляд прибульця

Форма черепа істоти, вік якої сягає 2000 років, подовжена в потиличній частині. Дослідники відзначили, що жоден з відомих предків людини, в тому числі кроманьйонець і неандерталець, не мали подібну особливість.

Неандерталець

Поки представники офіційної науки намагаються відповісти на це питання, уфологи вже висунули цікаву теорію. Вони вважають, що справжніми предками людства були марсіани. Експерти вважають, що життя було занесене на Землю з Червоної планети. Це і пояснює дивну форму черепа. Уфологи також відзначили, що за описом очевидців, які були викрадені прибульцями, інопланетяни мають саме овальний подовжений череп.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Перу були виявлені останки древньої жіночої мумії. Про неї розповів у своїй книзі Брайан Ферстер. В утробі мумії знайшли плід з подовженою формою черепа. Уфологи переконані, що це дитинча прибульців, які намагалися створити новий вид живих організмів. За припущенням експертів, на момент загибелі жінка була на 7 місяці вагітності. Причини смерті не встановлено.

Атакамський гуманоїд

Представники офіційної науки пояснюють дивну форму черепа особливостями культури. Відомо, що стародавні племена спеціально змінювали різні частини тіла. Наприклад, дітям у ранньому віці подовжували шию або голову довгими прикрасами. Однак уфологи вважають, що це зовсім не пояснює той факт, що дитина ще до народження була іншою.

"Знай.иа" розповідав про таємницю мумії з Сан-Дієго і про те, чому вчені приховують правду про велетнів.

Також "Знай.uа" писав, археологи натрапили на страшну могилу вагітної жінки.

Читайте також: археологи виявили гробницю таємничого єгипетського жерця, в якій знаходилися поховальні маски, ритуальні статуетки і кольорові малюнки.