В Україні всі чекають вироку для екс-гаранта держави Віктора Федоровича Януковича. Екс-президент обвинувачується у державній зраді, пособництві введення агресивної війни і пособництво в умисні дії, вчинені з метою зміни меж території та державного кордону України. Проведена маса експертиз, зібрано безліч доказів і свідчень.

Але суд не готовий винести вирок. В ході судового розгляду з'ясовуються всі нові і нові аспекти справи екс-глави держави. Зокрема з'ясувалося, що Віктор Янукович не так простий, як здавався раніше, в спробі списати свої дії, як помилкові або необдумані.

Адвокат Віктора Януковича Олександр Горошинський каже, що у екс-президента "феноменальні" розумові здібності.

Про це він заявив під час виступу в суді в п'ятницю.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Під час розмови розмови з Віктором Януковичем... я з'ясував, по-перше, у нього феноменальна пам'ять, а по-друге, він феноменально вважає. У нього економічна складова, математична складова реально феноменальна", – підкреслив Горошинський.

Про це він розповів, пояснюючи відмову екс-президента підписувати асоціацію з ЄС.

"Віктор Янукович говорить про те, що угоду про асоціацію у тому вигляді, в якому пропонувалося Європейський Союзом для України, завдавала шкоди українській економіці сумарно близько 200 мільярдів доларів США", – зазначив адвокат.

Тепер Віктору Федоровичу залишилося винести вирок, гідний його феноменального мислення. Сподіваємося, його здібності допоможуть впорається з усіма наринула неприємностями.

"Знай.иа" повідомляє також: Дивні конвульсії співаючої подружки Януковича розсмішили українців. Скандальна українська співачка і подружка екс-президента України Віктора Януковича Таїсія Повалій днями прилетіла в Україну. І вже навіть встигла сходити на один з українських телеканалів. Поки що не зрозуміло, навіщо.

"Знай.иа" писав раніше: Адвокат Януковича не переривався 27 годин: суддя вирішив проблему. Правозахисник обвинуваченого в державній зраді колишнього президента України Віктора Януковича Олександр Байдик через 27 годин мовлення попросив суд оголосити перерву в засіданні. Таку інформацію він повідомив під час судових дебатів в Оболонському районному суді Києва сьогодні, 1 жовтня.