Бред Пітт дав пораду щодо ведення шлюбу. Як створити щасливу сім'ю, як утриматися в ній і як прожити в шлюбі, у мирі та злагоді. Всі знають, що шлюб Бреда Пітта і Анджеліни Джолі розпався, але він розпався не даремно! Бред Пітт зробив висновки і зрозумів, що він робив не правильно, чим спровокував розкол. Слідуючи особистому досвіду, Пітт дає поради, як не повторити його помилок.

Представляємо Вашій увазі 18 помилок від Бреда Пітта:

1. Ніколи не припиняйте доглядати за вашою дружиною.

2. Оберігайте своє власне серце.
3. Знову і знову закохуйтеся в свою дружину.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

4. Сфокусуйте увагу на її кращих якостях.

5. Не намагайтеся її змінити!

6. Візьміть на себе відповідальність…

7. Ніколи не звинувачуйте дружину, якщо ви збентежені.

8. Просто будьте з нею.
9. Не будьте таким серйозним і суворим.

10. Приділяйте їй достатньо уваги.

11. Не будьте ідіотом.

12. У неї має бути власний простір.
13. Будьте вразливі …

14. Будьте чесні перед нею.

15. Ростіть разом з дружиною!

16. Не дуже турбуйтеся про гроші.
17. Не тримайте в собі образу.

18. Завжди обирайте любов!

Завжди пам'ятайте, що вступаючи в шлюб, ви вступаєте в боротьбу за своє щастя! Легко не буде. Але ви можете боротися, боротися відчайдушно і до кінця. Це боротьба за вашу любов, за ваших дітей, за ваше майбутнє разом. Воно того варте! Ви обрали любов і повинні слідувати їй. Шлюб - це набір компромісів, який приведе вас до розумінню і задоволенню. Бажаємо всім родинного щастя і щасливого життя.

"Знай.ua" повідомляв також: природна краса і пристрасть: у мережу потрапили фото 16-річної Джолі. Анджеліна Джолі - одна з найбажаніших красунь планети, ода то і справа потрапляє в топ найвпливовіших жінок світу. Джолі, незважаючи ні на що - скандали, розлучення, пересуди, залишається прекрасною жінкою, і з цим важко не погодитися.

"Знай.ua" писав: знайди 10 відмінностей: двійники Анджеліни Джолі підкорили Instagram. Зараз багато дівчат намагаються повторити ідеальну зовнішність відомої голлівудської актриси Анджеліни Джолі. Комусь із красунь пощастило з генами, інші витратили чималі суми на пластичні операції. Найпопулярніших двійників у соцмережі Instagram ми зібрали в цьому матеріалі.