Жахлива трагедія сталася з маленьким дитям у лікарні. Ніхто і подумати не міг, що звичайний лейкопластир призведе до таких трагічних наслідків.

У Броварську дитячу лікарню в Київській області надійшла дитина. Після надання медичної допомоги, малюкові приклеїли на руку китайський лейкопластир. Практично миттєво з'явилося подразнення, у вигляді почервоніння, дитина корчилася від нестерпного болю. Його маленьке тіло покрили жахливі ранки, на тих місцях де був лейкопластир. Всі отетеріли від такого жаху. Лікар швидко надав першу медичну допомогу.

Опіки довелося лікувати дуже довго, вранці і ввечері робили компреси. Лікар зробив припущення, що у дитини пішла алергія на пластир. Як правило, алергічна реакція може виникнути на будь-який вид лейкопластиру. Подразнення шкіри, лущення, свербіж ,здатні спровокувати компоненти, якими просякнутий матеріал пластиру і клеюча поверхню. Важливо пам'ятати, перш ніж використовувати пластир, не забудьте прочитати склад, так як він може бути різною, це залежить від переваг фірми виробника, ознайомитися з ним можна на упаковці

Персонал ситуацію коментувати відмовився. Сказали лише, що на упаковці від пластиру, який в них знаходиться для потреб перев'язки, вся інструкція на китайській мові. Тому відповідальність за матеріали нести нікому. Нести відповідальність все ж прийдеться комусь, а кому саме буде розбиратися начальство лікарні.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Знай.ua" писав раніше: Сибірська виразка крокує Україною: кількість жертв невпинно зростає. Жінку госпіталізували в лікарню з усіма симптомами сибірської виразки. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Госпродпотребслужбы в Житомирській області.

"Знай.ua" раніше повідомляв: Після отруєння у київському Епіцентрі масово полетіли голови: подробиці. Всіх співробітників їдальні гіпермаркету "Епіцентр" відсторонили від роботи: члени персоналу опинилася носіями сальмонели. На столичній Оболоні після звичайного обіду на лікарняні ліжка вирушили відразу 8 чоловік.