Напередодні Дня захисника України українські на окупованому Донбасі замайоріли жовто-блакитні правпори, на адмінбудівлях та у громдських місцях зустрічалися листівки та плакати з привітаннями.

Про це активно писали сепаратистські ЗМІ.

Так, на адмінбудівлях, поблизу ринків та зупинок громадського транспорту з'явилися постери із привітаннями до Дня захисника України. Зокрема, в Донецьку синьо-жовті листівки помітили на будівлі адміністрації Пролетарського району міста.

український прапор

У Донецьку на вулиці Пухова в каплиці Святого Апостола Іоанна Богослова вивісили український прапор, а на вулиці Університетській з'явився напис: "Слава Україні!", - констатують сепаратистські ЗМІ.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Про українські гасла також активно говорять жителі жителі міста Дебальцеве на Донеччині.

Також проукраїнська символіку помітили і в окупованій Макіївці , зокрема на Соборній площі, площі Леніна та біля Центрального універмагу.

"Донбас – Україна" - такий напис з'явився на будинку культури міста Антрацит.

Нагадаємо, у Києві на День захисника сталися криваві бійки. Зокрема на Майдані незалежності прихильники відстороненого мера Конотопа Артема Семініхіна, якому в кінці літа міська рада винесла вотум недовіри, побилися з правоохоронцями. В хід пішли кийки та сльозогінний газ.

Як раніше повідомляв Знай.ua, скандального фаната Путіна олили зеленкою у зпоріжжі на день захисника. Після нього активісти вщялися і за матір загиблої регіоналки Ірини Бережної Олену.

Раніше портал Знай.ua писав, що на території Міністерства оборони в Києві відбулася урочиста церемонія відкриття Зали пам’яті захисників України.

Дивіться: Криваві провокації у Києві на День захисника