У центрі Києва закрили популярну станцію метро. На станцію "Площа Льва Толстого" не пускають пасажирів.

Про це повідомила прес-служба столичної підземки.

Для порталу Знай.ua начальник метрополітену Наталя Макогон поділилась інформацією, що був дзвінок про мінування.

Правоохоронці наразі працюють на місці, всі деталі з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Києві пасажири їздять по-новому

У віторок, 30 жовтня, в Києві заупстили нову систему електронного квитка для проїзду в громадському транспорті міста. Нововведення працюватиме у тестовому режимі протягом року. Це кардинально змінює правила користування міським транспортом.

У наземному транспорті столиці система єдиного е-квитка у тестовому режимі працюватиме з 30 жовтня 2018 року по 30 жовтня 2019 року.

А до 31 жовтня 2019 року Департамент транспортної інфраструктури спільно з Головним інформаційно-обчислювальним центром, "Київпастрансом" і "Київським метрополітеном" повинні ввести електронний квиток в усіх видах транспорту на постійній основі.

Нагадаємо, київський громадський транспорт готує зміни. Скоро пасажирам варто знову очікувати підвищення вартості проїзду.

Як повідомляв раніше Знай.ua, до кінця осені вже можна буде проїхати від залізничного вокзалу до аеропорту Бориспіль на новому швидкісному транспорті. Пасажирам вже повідомили про розклад руху та з яким інтервалом курсуватиме експрес.

Також Знай.ua писав, що Київський метрополітен змінив назву станції та показав нові літери. За чотири комплекти літер для станції "Почайна" не пожаліли 110 тисяч гривень. Таким чином одна буква для перейменованої станції обійшлася більше, ніж мінімальна зарплатня в Україні.

Дивіться: Що таке електронний квиток та як ним користуватися