Київські школярі з Позняків проявили зворушливу шляхетність, знайшовши гроші, загублені господарем, і повернувши їх цій людині. Три тисячі гривень – дуже велика сума для школяра, тому розпорядитися цими грошима діти могли зовсім інакше. Вчинок школярів зворушив соцмережі, світла історія швидко стала відомою в Києві і викликала позитивний резонанс в Інтернеті. Її головний герой, Олексій Деркач – чоловік, що загубив гроші, опублікував цю історію в Facebook

З розповідей чоловіка, коли він виходив зі своєї машини, то втратив гроші. Але пропажу йому повернули буквально тут же.

"Героїв потрібно знати в обличчя, ось воно, наше нове покоління! Виходив зі свого авто і випадково випали 3000 грн. Повертаюся через 10 хвилин, коштує чергу дітей і в один голос: "Дядьку, Ви загубили гроші?", — написав киянин.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Він зазначив, що діти могли вчинити з цими грошима зовсім інакше і закликав бути такими, як ці маленькі герої.

"А могли вчинити інакше. Спасибі батькам за таких дітей! Ця ситуація показує, що не все втрачено для нашої країни. "Будьте як діти..", — підсумував він.

Українці залишилися вражені таким благородним вчинком дітей, про що і написали в коментарях до історії.

"Молодці", "Дуже приємно що є такі благородні дітки. Реально, батькам респект!!!", "Боже, як це мило, розумники!" "Найкраща новина за сьогодні", "Діти молодці, а ти роззява", "Слава Богу, ти зіткнувся з майбутнім нашої країни!!!", — пишуть в коментарях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кривому Розі батьки дошкільнят і школярів збунтувалися проти дитячих майданчиків від народного депутата. Дійшло до бійок з “титушками” і втручання депутатів.

Справа в тому, що установка дитячого майданчика – ініціатива народного депутата від БПП Костянтина Усова. Але його команда не тільки не погодила з мешканцями навколишніх будинків місце встановлення майданчика, але і початку роботи без належних документів на прибудинковій території. Люди збунтувалися від такого безпредела. Жителі микрорайна Карачуни в Кривому Розі стверджують, що дитячі майданчики “від народного депутата” не безпечні, були випадки травмування дітей.

Знай.uа писав про проблему буллінга в школі, і про те, що вийшов відповідний закон. Щадити тих, хто займається шкільної цькуванням, законодавство не збирається.

А ось в окупованому Криму маразм "руського миру" досяг свого апогею. Дітей змушують носити військову форму, і це не жарт. Ми публікували дикі кадри, які змусять здригнутися будь-якої розсудливої людини. Огидне обличчя кремлівської пропаганди у всій своїй потворності.