Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 ст. л. рослинного масла

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

8 курячих стегенець, розрізані на шматки
1 зубчик часнику, подрібнений
2 червоних чилі
2 ч. л. свіжого імбиру
2 ч. л. гарам масала
100 г гладкого арахісового масла
400 мл кокосового молока
400 г помідорів
1 невеликий коріандр
смажений арахіс
приготований рис басматі

Приготування:

1. Нагріваємо 1 ст.л. олії в глибокій сковороді на середньому вогні. Смажимо курку партіями. Обсмажуємо часник, чилі і імбир в інший 1 ст. л. олії протягом 1 хв. Додаємо гарам масло й обсмажуємо ще 1 хвилину.

2. Перемішуємо в арахісовій олії, кокосовому молоці і помідорах і доводимо до кипіння. Повертаємо курку в каструлю і додаємо нарізаний коріандр. Готуємо протягом 30 хвилин, поки соус не загусне.

3. Подаємо з коріандром, смаженим арахісом і рисом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хрустких курячих котлеток.