Ні для кого не секрет, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, любить частенько ділиться з шанувальниками в Instagram новинами зі свого життя. Так, в цей раз співачка опублікувала на своїй сторінці коротке відео, яким анонсувала нову пісню.

На сторінці Світлани Лободи у соцмережі з'явилася публікація, в якій шанувальники змогли почути маленький уривок пісні, яку анонсує співачка. Так, нова композиція називається "Інстадрама", її прем'єра відбудеться в п'ятницю, 9 листопада.

Шанувальники не змогли втриматися, і почали активно обговорювати нову пісню Світлани Лободи.

"Чекаємо цей геніальний хіт!", "Офігенна пісня", "Готова слухати твої пісні вічно – шедеври!", "Поки нічого незрозуміло, вставить чи ні", "Чекаємо з нетерпінням! Але я думаю, що цим птахам ще не пізно літати", "Зачаровує", "Чекаю з нетерпінням", "Світлана, ти найкраща. Я люблю тебе, як фанат твоєї творчості", "Шкода, що Лобода випускає новий трек про любов, а я до його прем'єри не встигла закохатися", "Яка ви талановита", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Лобода потрапила в аварію і ледь не втратила ногу. У четвер, 8 листопада, з'явилася інформація про стан здоров'я української співачки Світлани Лободи, яка нещодавно перенесла серйозну операцію на нирці. Артистка дала відверте інтерв'ю Андрію Малахову в телепередачі "Прямий ефір".

"Почалося з того, 18 жовтня на мій День народження у мене почалися прогони концертів. Ми репетирували один зі складних номерів з траволатором. Моя нога потрапляє в траволатор і її починає засмоктувати всередину. Це було так боляче і так страшно, але я репетирувала в кросівках дуже великих. Це допомогло", — розповіла Лобода.

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.