Днями популярна співачка Оля Полякова дала відверте інтерв'ю у ефірі одного із українських телеканалів.

Оля Полякова
Оля Полякова

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на ексклюзивний матеріал інтернет-видання "Гордон".

Ольга відверто розповіла про своє становлення як співачки, особисте життя, родину та політичні вподобання.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

- Судячи по твоїх частих останнім часом появам з Володимиром Зеленським, я так розумію, що ти з кандидатом в президенти вже визначилася?

- А він уже заявив про це офіційно?

- Треба, щоб заявив офіційно?

- Ну звичайно! У нас так багато говорять ... Я теж можу заявити! Алесь, знаєш, я хочу бути президентом. Там так багато не зовсім ... м-м-м ... адекватних людей - чим я гірша ?!

- Як ти думаєш, чому не може людина, що приймає рішення, зібрати всіх, хто тримає акції держави Україна (умовно), олігархів, і сказати: хлопці, живемо і працюємо за правилами з завтрашнього дня? Ти б могла так зробити?

- Ці люди звикли до певного способу життя: всі ці прекрасні яхти, всі ці чудові літаки, відпочинок на Мальдівах. І в якийсь момент ти їм говориш: давайте ви все це віддасте державі і почнете жити на 40 тис. грн (або скільки вони там отримують, я не знаю) ...

- Ти маєш на увазі народних депутатів?

- Так.

- Зараз вони отримують менше: 20-25 тисяч.

- Ось. А вони звикли до якогось певного способу життя, їм потрібно утримувати ...

- Ні, я кажу про олігархів. Умовно, це 10 осіб, найбагатших в Україні. І ось вони ...

- Ти була б жорсткою керівницею?

- Я б - так! Але чому вони цього не роблять? Мені здається, що вони (крім того, щоб залізти, вибачте, рилом в корито) хочуть ще і щось хороше зробити. Хочуть чи ні, я не знаю, але я б, на мою думку, хотіла. Але свої гроші я заробляю важким, каторжною працею ...

- Є кандидат в президенти, за якого ти б ніколи не пішла агітувати або співати?

- Звичайно.

- Хто це?

- Уже є заявлені кандидати?

- Звичайно. Можна пальці загинати: Порошенко, Тимошенко, Ляшко, Бойко, Гриценко, Рабинович, Безсмертний, Наливайченко, Тарута. Вибирай будь-кого.

- Розумієш, це як в жіночому гардеробі: купа суконь, а надіти нічого. Так і з цими президентами. Ну так, щоб віддати стовідсотково свій голос, повірити ... Ну, послухай, ці люди вже давно в політиці.

- До речі: Зеленський і Вакарчук. Якщо підуть.

- Ну якщо підуть ... Хто дасть мені пост міністра поп-культури, за того і буду голосувати (сміється). Чому, до речі, немає такого міністерства?, - заявила Полякова.


Нагадаємо, днями Ольга Полякова похвалилася найкреативнішими вбраннями, засвітивши всі свої принади.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Оля Полякова вирушила відпочивати на Мальдіви, звідки весь час виставляє відверті кадри

Також Знай.uа писав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.