Джессіка Кокс – мила дівчина, яка через вроджений дефект народилася без рук. Коли вона ще перебувала в утробі матері, жоден з аналізів не показав, що з дитиною щось не так. Незважаючи на таке рідкісне захворювання, дівчина не впадає у відчай. Вона намагається жити повним життям і володіє величезною силою волі.

На сьогоднішній день дівчина вміє водити автомобіль, писати, розмовляти по телефону, розчісувати волосся та багато іншого. Все це вона робить з допомогою своїх ніг. Джессіка закінчила факультет психології і двічі отримала чорний пояс з тхеквондо. Одне з її улюблених занять – танці. Вона може надрукувати ногами приблизно 25 слів на хвилину. Далеко не кожна людина веде такий насичений спосіб життя, як Джесіка.

Але найголовніше досягнення дівчата – те, що вона стала першим у світі льотчиком, у якого відсутні руки. Вона навіть потрапила в Книгу рекордів Гіннеса. Вона управляє незвичайним літаком Ercoupe і отримує від цього величезне задоволення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Головна особливість літака – у тому, що він не оснащений педалями. Зазвичай майбутні пілоти проходять курси, які тривають 6 місяців. Джессіка витратила на навчання три роки. Досвідом з нею ділилися три висококваліфікованих інструктора. Стаж дівчини становить більше 90 годин польоту. Її історія гідна поваги, вона захоплює і вражає. Впевнені: Джессіка не збирається зупинятися на досягнутому.

Портал "Знай.uа" вже писав про юного канадця, який у 8-річному віці став мільйонером

Нагадаємо: рибалки виявили істоту, яка вміє посміхатися

Читайте також: аристократка пожертвувала всім заради допомоги світу