У Росії група осіб з перцевими балончиками та зброєю напала на офіс скандально відомої організації "Загони Путіна".

Про напад заявили самі потерпілі, які записали відповідне відео та розмістили його в мережі.

Як виглядає з зафільмованих кадрів, жінці-активістці бризнули в обличчя з газового балончика. А у засновника руху і одного з чоловіків-активістів кілька разів вистрілили з травматичної зброї. Постраждалі звернулися до лікарів з численними пораненнями ніг.

Учасники "Загонів Путіна" стверджують, що хтось їм мстить за підтримку політики Кремля.

Увага" Відео містить нецензурну лексику!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Рани за Путіна":

"Загони Путіна" стали відомі після одіозних відеороликів на політичну тематику та проведення кількох "полум'яних" акцій.

Щоб показати, що вони не бояться антиросійських санкцій, учасники "загонів" спалили айфони.

Крім того, свого часу активісти вимагали ввести в Росії повну заборону на Telegram і спалили фотографію Павла Дурова - творця месенджера.

На одній з акцій учасники руху, в основному пенсіонерки, відзначились тим, що знищили у вогні опудало президента США і порвали перед камерами американський прапор.

Нагадаємо, скандальні "Загони Путіна" продовжують веселити мережу новими маразматичними витівками.

У мережі показали свіже відео від однієї із бабусь "Загонів Путіна", на якому завзята пенсіонерка рекламує календар із російським президентом та "на повному серйозі" зізнається йому у коханні.

Як повідомляв портал Знай.ua, пенсіонерки із "Загонів Путіна" влаштували черговий перформанс. Цього разу у своєму штабі вони організували "стіну ганьби".

Також Знай.ua писав, божевільні загони Путіна зіграли у футбол головою Трампа.