Посольство України у Таїланд повідомило, що тайський уряд дійсно схвалив рішення про скасування візових вимог для українців, які прибувають до країни з туристичною метою на термін до 30 діб.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що тайська влада вже найближчим часом виконає всі необхідні дії для внесення змін до власного законодавста. Проте про офіційну дату старту безвізового режиму з Тайландом говорити ще зарано.

Тривалий період переговорів щодо лібералізації візового режиму між Україною та Королівством Таїланд приніс важливий...

Geplaatst door Посольство України в Таїланді/Embassy of Ukraine in the Kingdom of Thailand op Donderdag 22 november 2018

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Протягом найближчих тижнів тайською стороною будуть виконуватися підготовчі заходи, необхідні для втілення цього рішення у життя. Про конкретну дату запровадження безвізового режиму для українських туристів інформуватимемо додатково", – наголосили у посольстві.

Разом з тим варто відзначити, що Ввласники готелів в Туреччині анонсували підвищення цін на проживання. Крім того, там планують перевести розрахунки з доларів на євро.

Дві години перельоту, безвізовий режим, система харчування "все включено" і безліч розваг – від спа-процедур до дитячих аніматорів – все це призвело до шаленого попиту на путівки в Туреччину. Місцевим готелям навіть довелося закривати бронювання номерів.

"Туреччину в цьому сезоні відвідала рекордна кількість туристів. Як з України, так і з країн СНД. І готельєри заявили, що будуть піднімати вартість на готелі мінімум від 15% і вище", – розповідає менеджер з туризму Надія Федотова.

Тому тим, хто хоче заощадити, слід заздалегідь подбати про відпочинок у цій країні і скористатися послугою раннього бронювання – замовити номер на літо можна буде в січні. Як запевняють експерти, це дозволить зменшити витрати на готель до 50%.

Ще один спосіб економії – відпустка в міжсезоння. Наприклад, зараз – в листопаді.

"Зараз такий період, коли реально гарячі ціни. Тому що основні напрямки вже закінчилися – Європа, Середземне море. Всі чекають Нового року, йде бронювання новорічних дат. І ось зараз міжсезоння, коли можна полетіти недорого", – каже Федотова.

До речі, фахівці радять ловити знижки на тури і дешеві квитки на літаки для новорічного відпочинку.

Поки що найдешевшу путівку в Туреччину можна придбати за 6300 гривень. Це тижневий відпочинок в тризірковому готелі по системі все включено. Влітку-2018 така путівка коштувала 9700 гривень. А якщо відплатити такий тур на літо-2019 заздалегідь, він обійдеться в 7000 гривень.

Нагадаємо, популярний курорт не відпускає українців додому.

Як повідомляв "Знай.ua", українців заманюють в країну ледібоїв.

Також "Знай.ua" писав, що обов'язково потрібно знати кожному українцю про новий паспорт.

Катар вводить безвізовий режим з Україною з 2 листопада