У суботу, 1 грудня, у Сан-Франциско представники української діаспори провели акцію на підтримку моряків Військово-морських сил ЗСУ, які були взяті в полон 25 листопада Федеральною службою безпеки Російської Федерації у Керченській протоці.

Ця інформація була оприлюднена в групі "Повернись живим" на сторінці у Facebook.

"24 представники української діаспори на одному з головних пірсів Сан-Франциско у моряцькому спорядженні вишикувалися біля військового корабля. Учасники акції були закуті у ланцюги. Вони - українці. І вони вимагали звільнення Росією наших моряків з буксиру "Яни Капу" та з катерів "Бердянськ" і "Нікополь". 24 непроста цифра - саме стількох моряків незаконно полонили російські спецслужби" йдеться у повідомленні

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Член організації "Майдан Сан-Франциско" та один зі співорганізаторів акції Остап Коркуна розповіли, що українці у США роблять все можливе, аби світ звернув увагу на дії Росії.

"Окрім проведення вуличних акцій ми підписуємо петицію до сенаторів та конгресменів, вимагаючи в найшвидші терміни розглянути в Конгресі новий пакет жорсткіших санкцій проти Росії" Остап Коркуна

Стоп російській агресії. Акція в Сан-Франциско. Наживо

Geplaatst door chastime op Zaterdag 1 december 2018

Нагадаємо, що у суботу, 1 грудня президент РФ Володимир Путін заявив, що поки що питання обміну захоплених українських моряків не піднімалися. Про це Путін повідомив на прес-конференції в Аргентині.

Російський президент зазначив, що зараз йде слідство і про можливий обмін українських моряків, які були членами екіпажів, захоплених РФ в Чорному морі українських військових кораблів поки говорити рано.

Путін наполіг, що російська сторона має намір отримати повні показання моряків і таким чином підтвердити провокаційний характер дій української влади.

Як повідомляв "Знай.ua", НП з кораблями в Керченській протоці: з'явилися тривожні подробиці і карта.

Також "Знай.ua" писав, що Трамп пояснив, чому принизив Путіна на G20.