Як відомо, домашні тварини, особливо собаки, прив'язуються до своїх господарів. Вони чекають на них з роботи і радісно зустрічають біля жверей, будять їх, облизуючи обличчя, обіймають, стрибають і засинають у них на руках. Тварини стають вірними друзями.

Зоологи пояснили поведінку собак такого роду. Тварини не розуміють, що господарі йдуть на роботу, в магазин, на прогулянку або відправляються у відпустку. Кожен раз вони хочуть піти разом з ними: намагаються прослизнути у двері, застрибнути в автомобіль або автобус. Вони думають, що розлучаються з господарем назавжди. Тому і намагаються цього уникнути.

Це чудово продемонстровано на відеоролику, який нещодавно з'явився в мережі і став неймовірно популярним.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На відео дівчина зустрічається з своєю собакою після 2-річної розлуки. Ця подія відбулася в американському містечку Меррисвилл, штат Пенсільванія. Дівчина їхала на 2 роки на роботу в Словенії.

Комбікорм по кличці Кейсі переповнюють емоції, він неймовірно радий такої довгоочікуваної зустрічі. Пес верещить, скиглить, катається по землі скаче – і все це одночасно. Собака навіть на деякий час впала в непритомність, але, на щастя, швидко прийшла в себе.

Господарі почали переживати і навіть повели Кейсі до ветеринара. З песиком все добре, втрата свідомості сталася із-за надмірної радості. Дівчина пообіцяла, що більше не буде надовго розлучатися зі своїм улюбленим вихованцем. Варто зазначити, що 2 людських року дорівнюють 14 собачим, тому Кейсі і була поза себе від щастя. Як, втім, і її господиня.

"Знай.uа" вже розповідав: відважний пес врятував потопаючу у фонтені кішку

А також: пес відвідував заняття в університеті разом із своєю господинею

Як повідомлялося: собаки дійсно відчувають поганих людей