Недолуга російська агресія, в тому числі – анексія Криму, не була і не буде законною. І нехай наш ворог не чекає, що в світі Крим визнають російським, приймуть і забудуть. Ще дві держави Путіну дали від воріт поворот, заявивши, що Крим все ж український. Цими державами стали Ізраїль і Туреччина, передає "Знай.uа" з радістю, а прес-секретар і дружок Путіна Дмитро Пєсков – з неприхованою досадою. ТАСС пише, що Путін і його свита не втрачають надії "переконати своїх партнерів у Туреччині та Ізраїлі". "Надєжди юношей пітают", як-то мовиться путінською. Сподівайтеся далі…

"Але ми сподіваємося, що з часом ми зможемо переконати наших партнерів і в Туреччині, і в Ізраїлі в правоті того вибору, того волевиявлення, яке було зроблено кримчанами кілька років тому", - сказав Пєсков.

Також він додав, що і Туреччина, і Ізраїль для Росії нібито є партнерськими країнами. "Але це не означає, однак, що ми маємо абсолютно тотожні позиції з Анкарою або з Тель-Авівом з усіх питань. Є певні питання, де наші позиції розходяться", - сказав спікер Кремля.

Раніше повідомлялося, що глава Російської Федерації Володимир Путін під час щорічної прес-конференції 20 грудня 2018 року сказав, що Росія не анексувала український Крим.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Ані Лорак показала дружину Пєскова: пристебніть ремені. Ненафарбована Тетяна Навка виглядає відштовхуюче.

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка любить гастролювати по Росії, опублікувала в Інтернеті фотографію дружини прес-секретаря Кремля Дмитра Пєскова. Тетяна Навка на знімку без макіяжу і в звичайному домашньому одязі. Знімок кинув росіян в шок, вони просто не впізнали на ньому відому спортсменку.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Також ми писали, що у Путіна на диво скромно прокоментували створення Єдиної української церкви.

Прес-секретар президента країни-агресора РФ Дмитро Пєсков прокоментував створення єдиної автокефальної Української православної церкви.

Росії зробили заяву, що вони не мають право втручатися в церковні процеси в Україні. Так заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, як повідомляє Інтерфакс.

Як повідомив Пєсков, відповідаючи на питання про позицію Кремля у зв'язку з створенням єдиної автокефальної церкви в Україні, їх ставлення російської православної церкви до даних процесів досить добре відомо, що мова про міжцерковних відносинах. І в цій ситуації вони не вважають себе вправі втревать в ці процеси.

Пєсковв відзвітував за "розбазарювання бюджету".