Відома українська співачка Ані Лорак вже давно будує кар'єру в Росії. Вона презентує своє шоу "Діва" в російських містах і отримує нагороди від країни-агресора.

Українцям такі дії співачки не довподоби. Її концерти в Україні зривали протестувальники. А з ЗМІ давно назвали "запроданкою".

Український науковець Антон Сененко поділився своєю думкою про Ані Лорак. Він опублікував гнівний допис про співачку на своїй сторінці у Facebook.

"Не хотів писати, але не витримав. Занадто багато всепрощающих захисників і тих, хто каже, що не варто приділяти лярве стільки уваги.
З приводу перших. Давайте з завтрашнього дня вчені України почнуть розробляти зброю для Росії. Ні, вони будуть патріотами, будуть носити синьо-жовті стрічки. Вони не буду вихваляти Росію, але будуть просто заробляти гроші. Давайте відправимо наших будівельників споруджувати у Сибір газопроводи. Схвалимо відправку вертолітних двигунів на заводи Камова. Ми будемо ж патріотами, а це просто бізнес, наука, творчість. Так?", - йдеться в дописі вченого.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Сененко стверджує, що вона розважає солдатів, які вбивають українських військових. Саме мистецтво, яким виправдовується Лорак, надихає людей творити, заявляє науковець. За його словами, Лорак стала пассивною зброєю Кремля.

"У той час, коли громадяни Росії в єдиному пориві підтримують Путіна, який топить в крові Донбас, ВЕСЬ СВІТ засуджує росіян, вводить санкції і намагається їх напоумити. Ватники приходять в магазин і не бачать знайомого імпортного сиру, вина, не можуть взяти кредит і починають думати: може, ми щось робимо не так, раз ВЕСЬ СВІТ на нас налетів? Що? Ми напали на Україну? Україна на нас ображена?
І тут він бачить концерт Лорак, вона їздить по Росії, отримує нагороди, дякує... Так, значить, все в порядку? Отже, Україна на нас не ображена? Вона МЕНТАЛЬНО захищає агресію Росії проти нас, виправдовує її", - додав Антон Сененко.

Допис став популярними у мережі. Його поширили майже 4000 користувачів. У коментарях люди також підтримали позицію науковця.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".