У Києві біля станції метро Університет, на території ботсаду імені Олександра Фоміна було скоєно збройний напад на безпритульного чоловіка. Невідомий завдав волоцюгу кілька ножових поранень і зник у невыясненном напрямку. Повідомлення про інцидент публікує в п'ятницю, 11 січня, видання Інформатор.

В екстрених службах про напад дізналися пізно ввечері четверга, 10 січень, близько 23:00. Бездомного госпіталізували з травмами середньої тяжкості – проникаюче поранення руки, сильна кровотеча. Стікаючи кров'ю, потерпілий дійшов до павільйону станції метро "Університет" де співробітники надали першу допомогу, а черговий викликав медиків і копів. Потерпілого госпіталізували з травмами середньої тяжкості. За словами медиків, його життю нічого не загрожує, але він втратив багато крові.

Працівники метрополітену повідомили, що чоловік бездомний. Він часто приходив на станцію погрітися, шукав щось у смітниках і просив у людей копійки, не проявляв агресії і вів себе дружелюбно. Крім того, його ніколи не бачили п'яним. Також у нього при собі завжди було посвідчення про інвалідність, іноді він їздив по ньому в метро. Зовні чоловікові близько 40-50 років.

Правоохоронцям потерпілий встиг розповісти, що в ботанічному саду на нього раптово напав чоловік, побив і штрикнув ножем у руку. Після чого нападник втік з місця злочину, а поранений чоловік зміг дістатися до станції метро і попросити про допомогу.

На місці працювали співробітники поліції і медики. Правоохоронці розпочали пошук зловмисника в Ботанічному саду. Що стало причиною нападу, поки невідомо. Деталі події з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивіться: смертельні тортури від рук школярів - вбивство безхатька

Нагадаємо, "Зелене світло педофілів": депутати пом'якшили покарання збоченцям, Україна в шоці.

У п'ятницю, 11 січня, в Україні вступили в дію більшість норм закону "Про запобігання та протидію домашньому насильству".

Про це йдеться на офіційному сайті Верховної Ради.

В повідомленні анонсовано головні зміни Закону. Тепер за вчинення домашнього насильства українців можуть у судовому порядку засудити до громадських робіт на термін від 150 до 240 годин, або арешту на строк до шести місяців.

Як повідомляв раніше Знай.uа Києві батьки маленьких дітей підняли паніку через нібито педофилов, приставали до малюків на вулиці. Про ситуацію пишуть очевидці в соцмережах і закликають уважніше стежити за своїми дітьми і колом знайомих.

Знай.uа писав про те, що в Одеській області правоохоронцями був затриманий злочинець, який убив і зґвалтував дитину.