У Зеленського відповіли на хакерські атаки та росповсюдження фейкової інформації. А також анонсували створення каналу "Зе!діджитал". Там кожен зможете реалізувати свої ідеї або ж знайти однодумців.

Про це заявила прес-служба команди Володимира Зеленського в соціальних мережах.

"600 ботів, 50 ошуканих українців та один ̶н̶а̶р̶о̶д̶н̶и̶й̶ депутат відреагували на черговий брудний фейк. Нам здається, такої кількості брехні ще не виливалося на жодного кандидата у Президенти. Нас бояться. Але їм вже нічого не допоможе", - йдеться в повідомленні.

У Зеленського також заявили, що близько 20% учасників команди, які заповнили анкету на сайті "смішного кандидата" — це представники ІТ- та діджитал- маркетингу. Саме це підштовхнуло до створення такого телеграм-каналу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Щоденно ми отримуємо сотні запитів про допомогу в SMM, email-маркетингу, просуванні сайтів, таргетованою рекламою. І ми впевнені, що більшість із вас — талановиті, креативні, професійні, та можете допомогти кардинально змінити хід цієї виборчої кампанії", - додали в повідомленні.

У соцмережах "Зе!команда" також опублікувала фото людей, які працюють у контакт-центрі. За словами прездставників команди Володимира Зеленського, вони долучилися за підсумками відкритого конкурсу, який ми проводили також у Telegram.

Нагадаємо, що український гуморист, автор Студії "Квартал 95" та кандидат у президенти Володимир Зеленський нещодавно вирішив розвіяти міф про те, що нібито ним "керує" колишній акціонер "ПриватБанку" Ігор Коломойський.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський показав, що зробить з корупціонерами: іншого вибору немає.

Також "Знай.ua" писав, що один з лідерів рейтингу майбутніх виборів президента України Володимир Зеленський попередив про підготовку провокації. Невідомі люди організовують "фейковую" акцію підтримки його політсили у Києві в соціальних мережах.