Повернення морозів і снігу в найближчі дві доби обіцяють харківські синоптики. Про це повідомляє "Вечірній Харків".

21 лютого: хмарна погода. Вночі невеликі опади, місцями по області туман та ожеледь. Вдень сніг і заметіль. Слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер західний , 7-12 м/с, вранці та вдень очікуються пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби коливатиметься від 3 ° морозу до 2 ° градусів тепла. Увечері температура знизиться до 3-8 ° морозу. У самому Харкові температура повітря протягом доби близько 0 °, ввечері знизиться до 5-7 ° градучов морозу. Вночі 21 лютого місцями по області туман, видимість приблизно 200-500 метрів, очікується ожеледиця.

22 лютого: хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах, як і завтра очікується ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вдень коливатиметься від 2 ° до 7 ° морозу, а вночі від 5 ° до 10 ° морозу.

Нагадаємо, що раптову весну змінять сильні морози: що буде з рослинами.У лютому погода більше нагадувала весняну, в деяких регіонах Екраины навіть зацвіли кульбаби. Однак, за словами синоптиків, незабаром ситуація зміниться. Слід готуватися до нового похолодання.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що прогноз погоди на тиждень: стихія влаштує українцям справжній праздникюОб це повідомляє Укргідрометцентр, передає Хвиля. Зокрема, сніг синоптики прогнозують в Закарпатській, Волинській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Вінницькій, Житомирській, Київській і Чернігівській областях.

Також"Знай.uа" раніше повідомляв, погода в грудні зіпсує українцям передноворічний настрій.Пора дізнатися, яким буде грудень 2018 для всієї України. Для тих, хто любить морозну свіжість і хрускіт снігу під ногами є погані новини, українські синоптики відзначають, що в перший місяць зими замість снігу варто очікувати дощі.