Сімейна драма розгорілася в новому випуску ток-шоу "Говорити Україна" на телеканалі "Україна".

До журналістів звернулася 48-річна Олена з Дніпропетровської області. Вона виховує 16 прийомних дітей. Олена хотіла знайти біологічну матір своєї 16-річної доньки Даші.

У Даші було дуже важке дитинство. На згадку про нього у неї залишилося знівечене обличчя, ненависть до чоловіків і страх зустрічі з рідною матір'ю. В дитинстві мати дівчинки часто била і кричала на маленьку Дашу. Замість того, щоб проводити час з дитиною, мати Даші воліла проводити його в компанії п'яних чоловіків. Коли Даша втікала від цього кошмару до сусідки, її мати починала злитися ще більше.

Одного разу, коли жінка дізналася, що її дочка знову втекла до сусідки, вона розлютилася і викинула дитину з п'ятого поверху.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Даша розповіла, що їй дуже пощастило, що вона впала на кущ бузку, який врятував їй життя. Після цього сусіди одразу викликали швидку і дитину відвезли в лікарню, після чого вона потрапила в дитбудинок і провела там рік. Але після цього життя її краще не стало.

Журналісти розшукали горе-матір. Їм жінка розповіла, що дуже шкодує про те, що зробила. Жінка зізналася, що всі ці роки хотіла знайти Дашу і вибачитися перед нею. А не шукала вона її тому що боялася реакції дочки.

Рідні Дашиної мами сказали, що у неї є ще одна дочка, яку в неї забрали через жахливі умови життя. Зараз п'ятирічна сестра Даші знаходиться у притулку.

Нагадаємо, що у Києві горе-мати прирекла дітей на голодні муки.У Києві мати залишила дітей самих у квартирі на кілька днів. Від голоду діти плакали цілий день, поки їх не почули сусіди і не викликали поліцію.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що гірше звіра: у Києві знайшли горе-матір, яка викинула дитину в мусоркуПолиция Києва знайшла жінку, яка викинула мертве немовля на смітник. Мати виявили неподалік у нежитловому приміщенні, де вона проживає. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

"Знай.uа" повідомляв, горе-мати залишила роздягнену дівчинку на вокзалі