На Полтавщині засудили педофіла, який розбестив 12 малолітніх дітей у соціальних мережах.

Про це повідомив прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи прокуратури Полтавської області Ростислав Яроцький.

28-річний мешканець Кременчука втирався в довіру до дітей, видаючи себе за дівчину. У результаті від насилля постраждали 12 дівчат віком від 9 до 12 років.

Слідство встановило, що злочини розпочалися у жовтні 2015 року і тривали до січня 2016 року.

Октябрський районний суд Полтави засудив молодого чоловіка до 10 років в'язниці за розбещення малолітніх та зйомку дитячої порнографії.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зокрема, педофіла визнали винним у злочинах, передбачених ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітніх осіб), ч. ч. 2, 3, 4, 5 ст. 301 (виготовлення, зберігання творів порнографічного характеру, у тому числі відеопродукції, з метою розповсюдження неповнолітнім, а також примушування неповнолітніх до участі у створенні відеопродукції такого характеру, вчинені повторно) КК України.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", іспанський педофіл показав свої здібності на шоу талантів.