Голова Верховної Ради Володимир Гройсман не буде закривати поточну сесію парламенту. Народні депутати працюватимуть і після 17 липня.

Про це спікер парламенту повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора відбулася дуже складна, але вкрай необхідна для коаліції дискусія. Всіх тих, хто переживає, що в четвер не відбудеться позачергова сесія, хочу заспокоїти: ми не закриваємо сесію та будемо працювати і після 17 липня", - написав політик.

Він зазначив, що "всі закони, які необхідні країні сьогодні будуть прийняті".

Без дискусії на раді коаліції, за його словами, не можливо рухатися вперед. Гройсман зазначив, не можна говорити мовою ультиматумів, а розумні компроміси завжди можна знайти.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читайте також: Рада прийняла реформу Рахункової палати з п'ятої спроби

Нагадаємо, у Верховній Раді передумали проводити позачергове засідання у четвер, 9 липня. Депутати планували розглянути закон про вибори, п'ять законопроектів про співпрацю з МВФ та два закони в рамках програми безвізового режиму.

На минулому пленарному тижні парламент не встиг прийняти ряд важливих законопроектів. Зокрема, депутати не знайшли часу для розгляду проектів законів, які необхідні для виділення Україні 3 млрд. дол. від МВФ.