Екс-футболіст Девід Бекхем зніметься в новому фільмі режисера Гая Річі. Він матиме назву "Лицарі Круглого столу: Король Артур",

Про це повідомляє Daily Mail.

Бекхем виконає епізодичну роль у стрічці. Планується, що вона вийде в прокат наступного року. До сценарію в стилі фентезі спеціально додадуть жарти, пов'язані з футболом і персоною відомого спортсмена.

Сюжет оповідає про молодого Артура, який тиняється околицями Лондоніума зі своєю бандою. Він зовсім не цікавиться своїм походженням. Так проходить його життя, поки він не зустрічається з магічним мечем Екскалібуром.

Читайте також: Гомер і Мардж розлучаться у новому сезоні "Сімпсонів"

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Після цього Артур кардинально змінюється. Він закохується, приєднується до руху опору і об'єднує навколо себе людей, щоб повалити тирана Вортігерна. Той вбив батьків Артура і захопив трон.

Чарлі Ханнем виконуватиме роль короля Артура, а Джуд Лоу зіграє кельтського король Вортигерна.

Гай Річі вже співпрацював зі спортсменом. У 2013 році знаменитий режисер знімав рекламну кампанію за участю Бекхема.