В Україну вже прибули майже всі учасники пісенного конкурсу "Євробачення". Між репетиціями конкурсанти гуляють Києвом і спілкуються з жителями. Однією з перших у столицю прибула і учасниця від Грузії Тамара Гачечіладзе. Це другий її приїзд до України, тому багато вже для неї не в дивину.

- Чим Київ запам'ятався найбільше?

- У вас дуже гарні люди, привітні. Дуже смачна їжа та відмінна погода. Тут прекрасно! Грузини й українці дуже схожі. Тому я себе відчуваю, як вдома.

- Для колишнього президента Грузії Україна вже стала другою домівкою. Саакашвілі не дзвонив Вам, удачі не бажав?

- Ні, не дзвонив ще, нічого поки не говорив.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

- Які країни, на Вашу думку, можуть поставити Вам вищий бал?

- Ой, я не знаю. Ще про це не думала. Я впевнена, комусь сподобається мій виступ. Зазвичай країни, які між собою дружать, і ставлять високі бали.

- Ви заміжня?

- Ні.

- Може, розраховуєте тут собі чоловіка знайти?

- Якщо знайду тут свою долю, то із задоволенням назавжди залишуся в Україні.

Нагадаємо, що в неділю, 30 квітня, у центрі столиці урочисто відкрили фан-зону до міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017".

На церемонії відкриття зібралася величезна кількість киян та гостей столиці. Тепер кожен бажаючий зможе побачити фан-зону у всій красі не тільки на кадрах, а й в реальному часі.

Також портал "Знай.ua" раніше повідомляв, що близько 10 тисяч поліцейських стежитимуть за порядком під час проводження "Євробачення".