Володимир Зеленський та Євген Кошовий у святковому випуску програми "Вечірній квартал" виконали пісню в стилі реп, в якій підбили жартівливі підсумки 2015 року.

Зірки комедійної студії "Квартал-95" виступили в образі "ганста-реперів" Вована Шпали і Жеки Кучерявого. Вони посміялися над мінськими домовленостями, створенням патрульної поліції, політичними баталіями і багатьма іншими подіями року, що минув.

"Парасюк включил Ван Дамма, Кужель в лицо бутылкой отгребла, несмотря на то, что дама", - співають "репери".

Особливу увагу зірки 1+1 приділили арешту соратника власника каналу Ігоря Коломойського - Геннадія Корбана.

Читайте також: Зеленський зняв жорстку пародію на Яценюка (відео)

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зеленський і Кошовий посміялися над труднощами, яких зазнають жителі анексованого Росією Криму. "Продуктов питания нет, в Крыму выключен свет, туристов там нет и по ныне. Что тут добавить? Слава Україні", - читають артисти.

Він них дісталося практично всім помітним політичним діячам України - Петру Порошенку, Арсенію Яценюку, Леоніду Кучмі, Юлії Тимошенко, Міхеїлу Саакашвілі, а також президенту-втікачеві Віктору Януковичу, про якого "кажуть, що на нього не сідають навіть мухи".