Конструкторське бюро "Луч" показало випробування нової партії українських протитанкових ракет.

Українські зброярі продовжують удосконалювати протитанкове озброєння. "Державне Київське конструкторське бюро " Луч " похвалився квадро-точністю ПТРК "Стугна-П", який є найбільш передовим і далекобійним в лінійці українських протитанкових комплексів. Вести вогонь з нього можливо за допомогою дистанційного управління, а наведення здійснюється по лазерному променю.

У прес-службі конструкторського бюро зазначили, що випробування були організовані для демонстрації замовнику ефективності нової партії протитанкових ракет. При цьому самого замовника не називають.

Відеозапис тестових стрільб КБ "Луч" опублікувало на своєму каналі в YouTube . На відео поперемінно демонструються стрільби та їх результати – ураження мішені. Відстань до місця ураження становила 5 кілометрів. Протягом декількох пусків всі ракети точно уразили ціль, при цьому відхилення не перевищувало декількох сантиметрів.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, український протитанковий безпілотник "Фантом" підкорив міжнародну виставку в ОАЕ.