Голлівудський актор, зірка фільму "Бетмен проти Супермена" Бен Аффлек, який тривалий час страждав від алкоголізму, нарешті пройшов курс лікування.

Про це зізнався сам актор в у пості на своїй сторінці в в Facebook.

" Я закінчив лікування від алкоголізму, з якими я боровся в минулому і буду продовжувати боротися. Я хочу жити повним життям і стати найкращим батьком. Я хочу, щоб мої діти знали, що не соромно просити про допомогу, коли це необхідно. І я хочу стати джерелом сили для будь-якого, хто потребує допомоги, але боїться зробити перший крок. Мені пощастило мати любов сім'ї і друзів, в тому числі і батьків, Джен, яка підтримував мене і дбав про наших дітей, коли я робив те, що мав намір зробити. Це був перший з багатьох кроків, що вживаються в напрямку позитивного відновлення", - зазначив Аффлек.

У пресі писали, що можливо Аффлек пристрастився до чарки через проблеми з дружиною, з якою вони минулого року збиралися розлучитися.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Бен Аффлек після оголошення про розлучення з дружиною, знову повернувся в сім'ю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще