Хмельницькі волонтери відновили чотири заіржавілі бронетранспортери для потреб бійців у зоні АТО.

Про це повідомляє "5 канал".

Радянська техніка іржавіла у дворах військових частин. Шестеро пенсіонерів вирішили взятися за ремонт техніки та дати їй друге життя. Відновлення однієї машини обійшлося волонтерам щонайменше у 12 тисяч гривень. Кошти на ремонт збирали звідусіль.

Перекази приходили не лише з Україні. Гроші пересилали з Фінляндії, Болгарії і навіть Росії. Кожній бронемашині хмельницькі волонтери дали ім'я. Після відновлення на передову до зони АТО поїдуть "Діана", "Артек", "Крим - це Україна", а також "Надія Савченко".

"Не справні будемо ремонтувати. Ми будемо зубами горло їм гризти за нашу землю, за тих жінок і дітей, що страждають", - наголосив волонтер Микола Зацерківний.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Фонд "Повернись живим" збирає кошти на 20 тепловізорів (фото)

Наразі, за словами командира військової частини А1877 Валентина Лози, бронетранспортери завантажені для відправки в один з ремонтних підрозділів. Там вони пройдуть подальше дообладнання, озброєння.

Він зазначив, що техніку отримають ті частини, бійці яких виконують задачі безпосередньо в зоні бойових дій.