Будь-яке застілля важко уявити без міцних спиртних напоїв. Алкоголь дає можливість розслабитися, покращує настрій, але ці напої можуть бути "друзями" тільки під час бенкету.

Після веселого проведення часу настає ранок наступного дня і разом з ним похмілля. З грудей вискакує серце, головний біль, сухість у роті. Якщо не вдалось заздалегідь застосувати хитрощі, які позбавлять від тяжкого стану вранці, варто прислухатись до порад фахівців, які знають, як максимально ефективно відновити нормальне самопочуття.

Британський вчений Джог Емслі рекомендує перед початком застілля випити склянку молока, а під час самого застілля обмежити себе вживанням тільки чистим алкоголем наприклад горілку або джин. Молоко уповільнює процес всмоктування алкоголю в кров. В процесі випивки періодично опрокидывайте стакан-другий чистої води без газу. Після святкової вечері необхідно відновити водний баланс в організмі, так як алкоголь сильно зневоднює. Перед сном випивайте як мінімум 0,5 чистої води.

З тієї ж причини, щоб відновити водний баланс в організмі, на ранок дуже корисно пити велику кількість води. Можна з'їсти кілька нежирних тостів намазавши їх медом. Мед - фруктоза, яка сприяє подальшому процесу виведення алкоголю з крові. Мед з хлібом також поповнює запаси організму калієм і натрієм, що сприяє відновленню нормального самопочуття.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фахівці не рекомендують переносити симптоми похмілля на голодний шлунок.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що за словами самих вчених, крихітні високоорганізовані частки молока дозволяють вітамінам, жиру і жиророзчинних препаратів проникати через мембрани клітин, потрапляючи прямо в кровоносну систему. Вчені впевнені, що вони зможуть створити напій, до складу якого увійдуть молочні молекули для насичення важливими елементами і корисними речовинами. Цей напій допоможе швидко відновити мозок у недоношених дітей. Молоко корисно для продуктивної роботи мозку.