Чемпіонат світу бородатих та вусатих регулярно проводиться в Австрії всередині осені. Сотні чоловіків, які носять вуса і бороду, намагаються отримати звання кращого в 18-ти категоріях.

Про це повідомляє Daily Mail.

Категорії на чемпіонаті, що проходить в Леоганзі, цілком різні: чоловіки змагаються, чия борода природніша, або борідка до 10 см з вусами, які виділяються спеціальним чином.

Всього на Чемпіонаті представлено вісімнадцять категорій, які ділять рослинність по довжині і формі, тому учасники можуть не турбуватися, що чиїсь вуса або борода не ввійдуть у стандарти змагання.

Для учасників, які не визначилися з фасоном бороди, представлена ​​окрема категорія - вільний стиль.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: Французького футболіста вигнали з команди через довгу бороду

Нагадаємо, що "Міжнародне товариство хірургії з відновлення волосся" в 2014 році повідомило - кількість процедур із відновлення бороди склало 3,7%. Все тому, що світова мода зобов'язує чоловіків носити густу і красиву бороду. А деякі від природи не наділені такою можливістю.