У кремлівських ЗМІ розгорілася справжня істерика. Причиною цьому послугували українці, які отримали популярність в Росії і тепер повернулися жити на батьківщину.

Кремлівські пропагандисти опублікували цілий список, де розкритикували артистів. У нього потрапили актор Анатолій Пашинін, співак Ярослав Малий, актор Олексій Горбунов і композитор Володимир Назаров.

"Незалежні артисти: Кудись куди ви відлетіли? Втекли до Києва - провалилися", - з такою назвою вийшов матеріал про "зрадників".

Пашинін народився в Запоріжжі, але отримав акторську освіту в Москві. Там почалася його кар'єра і він встиг зіграти в декількох популярних серіалах, що принесло йому популярність. З початком війни на Донбасі Пашинін не тільки повернувся в Україну, але і записався добровольцем в зону АТО.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Лідер музичного гурту Tokio Ярослав Малий народився в Кривому Розі. На початку 2000-х колектив розкрутився і став популярним в Росії. Через деякий час він почав сольну кар'єру в проекті Machete. У 2014 році йому довелося повернутися в Україну через свою політичну позицію.

Відомий актор Олексій Горбунов народився і ріс в Києві. На його рахунку більше сотні ролей у різних серіалах, переважно російських. У 2014 році Горбунов відмовився зніматися в Росії і повернувся в Україну.

Музикант Володимир Назаров народився в одному з міст Дніпропетровської області. Більшу частину життя він провів в Москві. У 2004 році музиканта навіть удостоїли званням народного артиста Росії. У 2016 році Назаров відмовився від російського паспорта і перебрався в Україну.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, російського актора Анатолія Пашиніна бойовики встигли "поховати", але він розвіяв чутки і відреагував на свою "загибель".