24 липня латиноамериканська співачка і актриса Дженніфер Лопес відсвяткувала свій день народження. Складно повірити, але кумиру мільйонів і одній з найкрасивіших жінок планети виповнилось 49 років.

Та за зовнішнім виглядом зірки цього не скажеш, адже співачка не забуває стежити за собою. Наприклад, відомо, що вона часто займається спортом з особистим тренером, а також активно займається танцями.

Та кілька цікавих фактів з життя і творчої діяльності Дженніфер Лопес допоможуть ближче познайомитись з Джей Ло – найбажанішою жінкою мільйонів чоловіків з усього світу.

1. Джейла Ло не тільки американська актриса, співачка, але і танцівниця, модельєр, продюсер і бізнес-вумен.

2. Мало хто знає, але повне ім'я зірки - Дженніфер Лінн Лопес.

У свої роки артистка виглядає просто приголомшливо

3. Народилася майбутня зірка в простій незаможній родині пуерторіканців. Дженніфер - дочка фахівця з комп'ютерів і виховательки дитячого саду.

4. Танцями та співами знаменитість почала займатися у 5-річному віці.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще


5. На початку кар'єри Лопес їздила до Японії, працювала з Джанет Джексон і Марком Ентоні в якості танцівниці. Але популярність прийшла до неї в 90-і роки, після виходу телешоу "В живому кольорі".

6. Свою акторську кар'єру Джей Ло почала з декількох невеликих серіалів, але вже в 1995 році дебютувала на великому екрані у фільмі "Моя сім'я". У цьому ж році виходить новий серіал телеканалу NBC "Відтінки синього", де у Лопес головна роль. Стала одночасно актрисою і співачкою під час зйомок фільму "Весільний переполох" і запису альбому "J. Lo".



7. Має кілька прізвиськ, в тому числі Джей Ло, Лола, Белла і Ла-Лопес. Одним з перших було прізвисько La Guitarra "(з іспанської - гітара), яке отримала завдяки вигинам своєї фігури.

8. Дженніфер не дише веде здоровий спосіб життя, але і не вживає алкогольні напої і займається благодійністю.

9. Вона єдина жінка, яка двічі була визнана найсексуальнішою жінкою в світі журналом FHM.



10. Дебютний альбом Дженніфер "On the 6" названий на честь маршруту метро, ​​на якому в дитинстві вона їздила в школу.

11. Джей Ло - найбільш високооплачувана латиноамериканська актриса в Голлівуді.

Нагадаємо, американська зірка Дженніфер Лопес зустрічається з відомим бейсболістом Алексом Родрігесом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", спорт став невід'ємною частиною життя Дженніфер Лопес і приносить їй неймовірне задоволення.

Також "Знай.ua" писав, що Джей Ло прийшла на церемонію відкриття нового танцювального шоу в екстремально короткому міні та ще раз довела усім, що вік для жінки – це ніщо.