"Машина – це предмет розкоші. Вона повинна бути не у кожного українця", - такою заявою днями здивував народний депутат Верховної Ради Олександр Кірш. На це звернув увагу на своїй сторінці у Facebook юрист, блогер Михайло Шнайдер.

За словами політика, власне авто – "привілей" обраних, але дивно це чути від депутата, статки якого зовсім не такі, як у звичайних громадян.

"…отримує більше 70 000 гривень на місяць з наших з вами кишень. Ми платимо цьому персонажу за міцний сон на засіданнях парламенту, хороший апетит у їдальні і, як виявилося, за такі "мудрі" заяви. Просто фантастика. Ці хлопці живуть в якійсь паралельній реальності. Вони відчули себе справжніми небожителями і забули, що рано чи пізно за усе доводиться відповідати. За кожне слово і дію. І це правило діє абсолютно для всіх. Без винятку...", - підкреслив Шнайдер.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Олександр Вікторович Кірш: чим відомий депутат?

український політик, економіст та публіцист. Заслужений економіст України, доктор економічних наук. Професор Харківського інституту управління, член-кореспондент Академії економічних наук України та Міжнародної кадрової академії. Член партії Народний фронт.

Протягом серпня 1982 — грудня 1985 рр. працював інженером науково-дослідного сектора Харківського інженерно-економічного інституту. В грудні 1985 року поступив до аспірантури свого вишу. 1988 року захистив кандидатську дисертацію з економічних наук. Протягом листопада 1988 — жовтня 1990 рр. працює викладачем кафедри бухгалтерського обліку та фінансів Харківського інженерно-економічного інституту.

Кандидат в народні депутати на виборах в Верховну Раду України в 2012, ОВО 169. 19 вересня 2012 року під час зустрічі з виборцями невідомий молодий чоловік в спортивному костюмі кинув пакет із "зеленкою" в Олександра Кірша, в результаті чого було нею залито обличчя та зіпсований одяг.

Дивіться: топ "відмазок" чиновників на питання журналістів

Нагадаємо, український блогер розповів, як Ляшко перетворився на мультимільйонера.

Як повідомляв Знай.ua, названо орієнтовні терміни підвищення мінімалки.

Також Знай.ua писав, колишній керівник виборчої кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт в 2014 році співпрацював з чинним мером Києва Віталієм Кличком.