Верховна Рада нарешті запрацювала. Депутати повернулися з відпусток засмаглі, щасливі, у багатьох ще продовжували грати гормони, це було видно, як вони обіймали і цілували своїх колег протилежної статі.

Євген Рибчинський

Початок цієї осінньої сесії був не таким, як завжди. Зазвичай у перший день після канікул у кулуарах парламенту яблуку ніде впасти: тому що приходять майже всі нардепи, а кількість журналістів просто зашкалює. Але не цього разу. Якихось знакових законопроектів не розглядалося, Петро Порошенко не приїхав, одним словом - нудьга. Тому кореспонденту Знай.ua не залишалося нічого, окрім як спостерігати за політиками, а подивитися дійсно було на що ...

Сексуальний потяг

Вже традиційно в перший день виходу на роботу більше всіх нарядилися представниці прекрасної статі. Багато жінок вибрали яскраві сукні, щоб чоловіки не змогли не помітити їх, хтось зупинився на більш діловому стилі, але ті й інші все одно зробили ставку на сексуальність і елегантність.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Тетяна Чорновіл обрала в цей день чорно-білу сукню аля халат

Але не всі дами встигли з ранку привести себе в порядок. Наприклад, соратниця Юлії Тимошенко Олександра Кужель чепурилася прямо в сесійній залі.

Make up на робочому місці


І вже через кілька хвилин стало зрозуміло, для кого вона наводила «марафет». Один з депутатів не зміг пройти повз, щоб не поцілуватися з нею.


Також загравала з колегами і колишній член фракції «Самопоміч» Вікторія Пташник, яка в цей день просто вся сяяла.


До речі, обнімалися і цілувалися в цей день не тільки чоловіки і жінки. Сильна стать теж не скупилася на міцні обійми один між одним. Найчастіше в них потрапляв молодий політик, колишній регіонал Віталій Хомутиннік.

Це зветься міцні чоловічі обійми


Серед жінок же найбільше «обнімашек» отримала перший заступник голови ВР Ірина Геращенко. Кожен хотів висловити їй свою повагу, обійняти і поцілувати - так як все-таки у неї зараз четверта, за важливістю посада в країні.


Але не всі депутати витрачали час на обійми і поцілунки. Були й ті, хто вирішував свої питання і навіть іноді побутові. Наприклад, депутат від «Самопомочі» Семен Семенченко десь роздобув фірмовий пакет «Jeans House» і навіть сховався під балконом розкриваючи його, щоб фотографи з ложі преси не помітили це.

Політик пішов з парламенту не з порожніми руками


Ну і були, звичайно, народні депутати, які приходять до парламенту відбути номер, і яких майже не знає громадськість. Їм залишається тільки натискати на кнопки або фотографуватися на пам'ять, що вони і робили.


І лише один нардеп від «Народного фронту» Сергій Пашинський дивився на все це дійство зі свого місця, навченим поглядом і позіхав. Весь його вигляд говорив про те, що все це він вже ні один раз бачив, і швидше за все, ще багато разів побачить у майбутньому.

Без коментарів

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, хто смикає за ниточки Верховну Раду.